Gratis medarbetarundersökning

Mät er arbetsmiljö och ert mående med en medarbetarundersökning

Vill ni komma igång med digitala medarbetarundersökningar? Med PQM® får ni chansen att mäta er arbetsmiljö och era medarbetares arbetslivsbalans med vår smarta plattform. Det är enkelt att komma igång och ni får direkt ett resultat.

Med mätningen får ni en nulägesanalys och kan utifrån detta agera. När ni har genomfört mätningen - ta ett samtal med våra experter för att få tips och en enkel analys av ert företags behov vidare.

Ni får alltså en gratis digital medarbetarundersökning som kommer ge er rätt data för att ta beslut om förbättringar i er verksamhet.

Det är enkelt, alla i er organisation får ett inlogg och kan då genomföra testerna.

Kontakta oss idag!

[wpforms id="8741"]

Mät först, sen kan ni agera på resultaten

Medarbetarundersökning

Mät er organisatoriska och psykosociala arbetsmiljö för att ha koll och förbättra rätt saker i organisationen. Det ger er ett bra underlag för att göra rätt insatser i er organisations utveckling.

Test för att mäta arbetslivsbalansen

Vårt unika Work-Life Balance Index ger medarbetare förståelse över sin arbetslivsbalans och möjligheter att fånga upp en obalans i tid.

Alla undersökningar är självklart anonyma men där varje medarbetare ser sitt egna resultat för att ge en bra självinsikt och möjlighet till reflektion. För oss på PQM är undersökningar en bra förberedelse till ett utvecklingssamtal.

Läs mer om våra undersökningar >>>