fbpx
Jätten Cater vill utveckla nya ledare

Utbildning och verkyg för nya ledare

Jätten Cater AB är ett sex år ungt företag i tillväxt. För att kunna utveckla bolaget vidare satsar ägarna på flera projekt som skapar förutsättningarna att fortsätta utvecklas som företag. Samtidigt som de arbetar med en produktionsutveckling väljer de PQM Systems som system och partner för att utveckla nya ledare och förbättra uppföljningen av medarbetare. Att arbeta med Lean i produktion ska passa samman med uppföljning och utveckling av medarbetare. För att kunna leverera kvalitet behöver de personal som mår bra och är motiverade.

Jätten Cater levererar kvalitet

Jätten Cater erbjuder butiker utan möjlighet till fullt butikskök ett fullskaligt sortiment av kvalitativa produkter för alla måltidstillfällen. Jätten Cater är sprunget ur många års erfarenhet inom butiksvärlden. Deras produktion startade som butikskök på ICA Kvantum Jätten i Trollhättan redan på 70-talet och har därefter vuxit och utvecklats.

2013 lyftes tillverkningen ut från Ica Jätten då förfrågningar om levererad mat från butiksköket ut till närliggande butiker blev många. Steget till att utveckla och utöka kändes därmed naturligt, och de flyttade koncept och all duktig personal till nya fina kökslokaler i Trollhättan. Från att endast ha till tillverkat mat till ICA Jätten, är de nu en självklar leverantör till många butiker runt om i Västsverige.

Utbildning och verktyg tryggar nya ledare

Att leda personalgrupper är en spännande utmaning. Du ska vara duktig på att delegera, lyssna, ge feedback, hantera problem, bestämma, motivera, styra, utveckla…. ja listan kan göras lång och för många nya ledare kan det nästan bli övermäktigt.

PQM Systems skapar en struktur för ledarskapet och hjälper nya ledare att växa in i sin roll. Men ett systematiskt arbete och bra verktyg kommer ledaren få en trygghet i sitt ledarskap och hur gruppen följs upp. Samtidigt får ledare, med vår utbildning, en grund i hur de ska arbeta med de strategiska målen de får av ledningen. Mål som ska omvandlas till operativa planer och aktiviteter, där varje individ i personalgruppen har en roll att spela.

Adress

Nohabgatan 14 – plan 2, 461 53 Trollhättan


Skicka ett mail

info@pqmsystems.com


Ring

+46 70-270 57 66