fbpx

LEDARSKAPSCOACHING

Ta er tid till att reflektera för att finna rätt mål

Vi erbjuder företag, ledare och medarbetare metoder för att arbeta med sina frågor, problem och önskemål på ett djupgående sätt med vår ledarskapscoaching (upp till 3 nivåer) samt våra verktyg för målstyrning.

Ledarskapscoaching upp till 3 nivåer

1.
2.
3.
bra ledarskapsutbildningar

LEDNINGSGRUPP – TEAM

Arbeta med att få fram de verkligt rätta målen för er organisation eller team. Med våra verktyg och coachning kan ni jobba med mål, visioner, kultur eller ett aktuellt problem eller en frågeställning ni vill lösa.

ledarskapscoaching

LEDARSKAPSUTVECKLING

Vill ni växa som ledare? Med våra metoder kan ni som ledare få reflektera och utveckla ert ledarskap.Med vår metod arbetar vi djupare med er roll som ledare och ni får själva fram vad ni behöver förbättra och utveckla.

ledarskapscoaching

PERSONLIG UTVECKLING

Vill du arbeta med din personliga utveckling, kanske få fram dina riktiga utvecklingsmål. Kanske du känner att du är i obalans och behöver finna nycklar och dina lösningar för att skapa en bättre harmoni. Våra metoder och coacher hjälper dig till en personlig utveckling.

"Med PQMs ledarskapscoahing gav det mig svar på frågor jag funderat på i sex månader, jag visste egentligen vad problemet var, det här gav mig kraft att ta tag i det – En bra arbetsmetodik som också var kul."

Dan-Erik Palm – Chief of staff at Innovatum Science Park

Våra Coacher

ledarskapsutbildningar
Petter Sigvaldsen

Mentor och coach för VD och ledningsgrupper

coachande-ledarskap
Marie Algotsson Skogh

Certifierad NLP Coach (Neuro Lingvistisk Programming)

Certifierad coach via ICC (International Certified Coach)

Kontakta oss!

Adress

Nohabgatan 14 – plan 2, 461 53 Trollhättan

Vallgatan 17, 411 16 Göteborg


Skicka ett mail

info@pqmsystems.com


Ring

+46 70-270 57 66

NLP är en metodologi som grundar sig i det övergripande antagandet att alla beteenden har en bakomliggande struktur och att strukturer kan vi ändra, lära oss och modellera. Utifrån detta har man inom NLP utvecklat ett antal verktyg och tekniker. Läs mer här