fbpx

VI FÖRBÄTTRAR

MEDARBETARSAMTALET

Skrota det gamla medarbetarsamtalet som görs en gång om året

Vi tror på kontinuerlig uppföljning. Med PQM® får ledare och medarbetare en process för samtal – hela året. Samtal som ska utveckla relationen och organisationen.

Vi är övertygade att en av de viktigaste aktiviteterna för att utvecklas som medarbetare är medarbetarsamtalet. Vi ger er verktygen för att skapa återkommande möjligheter till nya insikter och för att effektivisera samtalet, både för ledaren och medarbetaren

Tester och övningar

Med våra tester och övningar får ni chansen att reflektera. Kom väl förberedda, det ger er chansen att sätta rätt utvecklingsmål.

Samtal lagrade i systemet

Lagra era medarbetarsamtal i plattformen. Ledare skickar tryggt till medarbetare som godkänner dokumentet.

Utvecklingsmål tillsammans

Medarbetaren delar de utvecklingsmål som man gemensamt kommer överens om. Ledaren får en effektiv översikt och kan bättre coacha och följa upp.

Se till att vara förberedda.

Med PQM® är både medarbetare och ledare

redo för ett effektivt och ärligt samtal.

En bättre kommunikation

Kommunikation är alltid svårt och kanske speciellt mellan anställd och chef. Vi förser er med verktyg för ett tryggt och utvecklande medarbetarsamtal där ni sätter mål för att må bättre och utvecklas i arbetet. Ett företags viktigaste tillgång är medarbetarna, eftersom de sitter inne med alla insikter som behövs för att svara på en organisations viktigaste frågor. Våra processer bygger på att ta vara på varje individs inneboende kunskap och engagemang – från ledningsgrupp genom hela organisationen.

Har du utmaningar till exempel inom:

  • Medarbetarsamtalet
  • Motivation av medarbetare
  • Kunskaper i ledarskap
  • Kostnad för sjukskrivningar

Tveka inte –

Hör av er till oss för att få ta del av mer information!

Adress

Nohabgatan 14 – plan 2, 461 53 Trollhättan


Skicka ett mail

info@pqmsystems.com


Ring

+46 70-270 57 66