Onlineutbildning i ledarskap

Utbildningens innehåll

Välkommen till vår onlineutbildning i ledarskap! Denna kurs är utformad för att ge dig de grundläggande färdigheterna och kunskaperna som krävs för att bli en effektiv ledare inom olika sammanhang. Oavsett om du är ny inom ledarskap eller vill förbättra dina befintliga ledaregenskaper, kommer denna kurs att ge dig de verktyg och insikter du behöver för att navigera i den komplexa världen av ledarskap.


Under kursens gång kommer vi att utforska ämnen som kommunikation, beslutsfattande, konflikthantering, teambyggande och motivation. Du kommer att lära dig hur du kan maximera din potential som ledare och påverka positiva förändringar i din organisation.


Vår målsättning är att ge dig praktiska verktyg och råd som du omedelbart kan tillämpa i din professionella och personliga utveckling.


Välkommen till din resa mot att bli en bättre ledare!

Känn dig själv och bli en bättre ledare.

Till dig som vill förbättra

Öka företagets lönsamhet genom att ledaren blir mer trygg, säker, modigare och mer målfokuserad, samt kan kommunicera mer medvetet.

Genomförande

Denna lärarledda onlineutbildning består av 12 tillfällen med 2 timmar per träff varannan vecka. Den kommer genomföras via Zoom. Det ingår teori och övningar, samt egen träning med ljudfiler och verktyg mellan träffarna. Varje deltagare får digital dokumentation.

Utbildare

Petter Sigvaldsen

Telefon


Mail

petter@pqmsystems.com

Vill du veta mer?

Kontakta oss berättar vi mer om våra utbildningar

Kontakta oss!

Adress

Nohabgatan 14 - plan 2, 461 53 Trollhättan


Skicka ett mail

info@pqmsystems.com


Ring

+46 70-270 57 66