LIA-studenter hos PQM®

Möt våra LIA-studenter Jimmy och Madeleine

Berätta! Vad pluggar du?

J: Jag pluggar Internationell B2B säljare med inriktning key account manager på IHM Business school i Stockholm.

M: Jag studerar på IHM Business School i Göteborg till E-commerce Manager.

Hur länge har du praktiserat hos PQM?

J: Precis 5 veckor.

M: Jag har varit hos PQM i 10veckor. Tiden har verkligen gått fort!

Vad har du fått göra på din LIA hittills?

J: Vi har gått igenom säljprocessen, kundprospektering, inlärning av CRM system, fått gå på kurser inom management och målstyrning och hur viktigt det är att ha motivation som drivkraft i ett företag. Jag har även fått vara med på en mässa, där vi gjort kundmöten och presenterar PQM.

M: Jag har fått lära mig sjukt mycket av att få vara med och jobba på PQM. Under min LIA har mitt fokus varit på marknadsföring, sociala medier, nyhetsbrev och design av hemsida. Utöver det har jag fått vara med och deltagit under mässor och säljmöten. Man kommer snabbt in i detta underbara gäng och känner sig inkluderad.

Vad har varit det bästa med praktiken?

J: Det bästa med praktiken är att man får göra det man tycker är intressant och det är högt i tak. Det finns en bra feedback kultur och jag får arbeta med de områden jag tycker är intressanta och får fria händer. Jag gillar att arbeta  hos företag där man får ta eget ansvar och lösa problemen själv.

M: Det bästa med praktiken här är att man får mycket frihet under ansvar. Om jag har fått en uppgift är det ingen som säger till mig exakt hur denna ska utföras, det är upp till mig att lösa och forma uppgiften utefter hur jag själv vill göra det. Sen är det såklart ett grymt gäng som jobbar här och är grymma på sina ansvarsområden.

Jimmy Fållby
Madeleine Westberg